Arrangementer

Kom og oplev Det Blå Gymnasium, inden du træffer dit valg! Vi vil gerne se dig og din familie til Åbent Hus mandag, den 13. januar kl. 18.00

Business College Syd er udnævnt til UNESCO Verdensmålskole

Eleverne stortrives på Det Blå Gymnasium viser en netop offentliggjort trivselsmåling.

Velkommen til 150 nye elever i 1.g. på Det Blå Gymnasium, som efter 2 introdage nu er i gang med såvel nye som kendte fag.

Mikkel, Peter, Søren og Nicolaj og deres klasse på Det Blå Gymnasium var tirsdag inviteret til Christiansborg, da de har vundet en filmkonkurrence,...

En busfuld elever med tysk i 1.-2. og 3.g var sammen med tre af deres tysklærere på tur til Berlin for at få sprog og tysk kultur ind under huden.

 

Få hjælp til at vurdere om Det Blå Gymnasium og hhx er det rigtige for din teenager.

Nathalie og Kenneth fortsætter direkte på en videregående uddannelse efter studentereksamen på Det Blå Gymnasium.

Åbent Hus på Det Blå Gymnasium

Åbent Hus på Det Blå Gymnasium

Hop med på en rundvisning og mærk den gode stemning rundt om på skolen. Hør elever fortælle om hverdagen med alt lige fra lektier og eksamen til sportsdag og fester. Undervisere og studievejleder besvarer alle dine spørgsmål om de nye fag, spændende studieretninger og de mange fremtidsmuligheder.

Vi glæder os til at se dig til Åbent hus den 13. januar. Tilmelding er ikke nødvendig, bare mød op til velkomsten kl. 18.00.

Du er altid velkommen til at kontakte uddannelsessekretær Charlotte Christensen og få svar på dine spørgsmål tlf. 73425556 / mail cc@bcsyd.dk eller få en snak med skolens studievejleder.