Arrangementer

Steens dør står åben for elever og forældre, der ønsker en samtale

Kom og oplev Det Blå Gymnasium, inden du træffer dit valg! Vi vil gerne se dig og din familie til Åbent Hus mandag, den 13. januar kl. 18.00

Business College Syd er udnævnt til UNESCO Verdensmålskole

Eleverne stortrives på Det Blå Gymnasium viser en netop offentliggjort trivselsmåling.

Velkommen til 150 nye elever i 1.g. på Det Blå Gymnasium, som efter 2 introdage nu er i gang med såvel nye som kendte fag.

Mikkel, Peter, Søren og Nicolaj og deres klasse på Det Blå Gymnasium var tirsdag inviteret til Christiansborg, da de har vundet en filmkonkurrence,...

En busfuld elever med tysk i 1.-2. og 3.g var sammen med tre af deres tysklærere på tur til Berlin for at få sprog og tysk kultur ind under huden.

 

Få hjælp til at vurdere om Det Blå Gymnasium og hhx er det rigtige for din teenager.

Nathalie og Kenneth fortsætter direkte på en videregående uddannelse efter studentereksamen på Det Blå Gymnasium.

Åbent Hus på EUD & EUX Business

Åbent Hus på EUD & EUX Business

Besøg EUD & EUX Business til Åbent hus inden du træffer dit valg.

Brænder du for at komme ud i virkeligheden, så er EUD Business noget for dig. Du har stor interesse for service, butik og handel. Efter bare et år bliver du en del af erhvervslivet, hvor du er parat til at søge en elevplads i en virksomhed og efter tre år er du færdiguddannet.

Med en EUX Business og et år mere på skolebænken bliver du både klar til en elevplads og til at læse videre på en videregående uddannelse.

Vi glæder os til at se jer til Åbent Hus på EUD & EUX Business mandag, den 20. januar 2020. Tilmelding ikke nødvendig - mød bare op til velkomst kl. 19!

Du er altid velkommen til at kontakte uddannelsessekretær Lise-Lotte Hansen på tlf. 73425512 eller mail lh@bcsyd.dk og få svar på dine spørgsmål eller få en snak med skolens studievejleder.