Arrangementer

Steens dør står åben for elever og forældre, der ønsker en samtale

Studievejleder Steens dør står altid åben, hvis du har spørgsmål om Det Blå Gymnasium eller EUD & EUX Business eller ønsker at besøge skolen.

Business College Syd er udnævnt til UNESCO Verdensmålskole

Eleverne stortrives på Det Blå Gymnasium viser en netop offentliggjort trivselsmåling.

Velkommen til 150 nye elever i 1.g. på Det Blå Gymnasium, som efter 2 introdage nu er i gang med såvel nye som kendte fag.

Mikkel, Peter, Søren og Nicolaj og deres klasse på Det Blå Gymnasium var tirsdag inviteret til Christiansborg, da de har vundet en filmkonkurrence,...

En busfuld elever med tysk i 1.-2. og 3.g var sammen med tre af deres tysklærere på tur til Berlin for at få sprog og tysk kultur ind under huden.

 

Få hjælp til at vurdere om Det Blå Gymnasium og hhx er det rigtige for din teenager.

Nathalie og Kenneth fortsætter direkte på en videregående uddannelse efter studentereksamen på Det Blå Gymnasium.

Velkommen til Det Blå Gymnasium

Velkommen til Det Blå Gymnasium

I løbet af de første 3 måneder går eleverne i et grundforløb, hvor der er såvel nye som kendte fag samt to tværfaglige forløb - almen sprogforståelse og økonomisk grundforløb.

Udover to introdage, hvor eleverne har lært hinanden at kende i klassen, er der arrangeret en teambuildingdag i Mommark, hvor eleverne skal lære hinanden at kende på tværs af klasserne.

I løbet af grundforløbet afklarer eleverne studieretningsvalg på baggrund af oplæg fra studievejleder, Studievalg Syd og samtaler med tutorer. Grundforløbet afsluttes med to interne prøver i de to tværfaglige forløb.