Arrangementer

Oplev Sydjyllands største eSportmesse den 26. oktober kl. 10-18 2019 i Sønderborg

Business College Syd er udnævnt til UNESCO Verdensmålskole

Eleverne stortrives på Det Blå Gymnasium viser en netop offentliggjort trivselsmåling.

Velkommen til 150 nye elever i 1.g. på Det Blå Gymnasium, som efter 2 introdage nu er i gang med såvel nye som kendte fag.

Mikkel, Peter, Søren og Nicolaj og deres klasse på Det Blå Gymnasium var tirsdag inviteret til Christiansborg, da de har vundet en filmkonkurrence,...

En busfuld elever med tysk i 1.-2. og 3.g var sammen med tre af deres tysklærere på tur til Berlin for at få sprog og tysk kultur ind under huden.

 

Få hjælp til at vurdere om Det Blå Gymnasium og hhx er det rigtige for din teenager.

Nathalie og Kenneth fortsætter direkte på en videregående uddannelse efter studentereksamen på Det Blå Gymnasium.

ESport Messe Sønderborg 2019

ESport Messe Sønderborg 2019

Messen har spændende oplevelser for børn, unge og voksne, og uanset om man er dedikeret gamer, i familie med en der er går op i computerspil, eller bare er nysgerrig på hvad eSport og gaming er, så er der masser af aktiviteter at deltage i.

Hele dagen afholdes der turneringer, hvor du kan dyste i bl.a. FIFA, CS:GO, League of Legends og Fortnite. Der er præmier til en sum af mere end 20.000 kr. fra vores sponsorer. På messen er også mange stande, hvor man bl.a. kan høre om mulighederne for at kombinere sin passion for eSport med sin uddannelse og en fysioterapeut forklare hvorfor en sund og aktiv livsstil er vigtig, hvis man vil være dygtig i eSport.

Sidst men ikke mindst får messen besøg af brødrene Mikkel og Emil fra TrierGaming!

eSport Messe Sønderborg foregår 26. oktober kl. 10-18 på Business College Syd, Sdr. Landevej 30. Der er gratis adgang. Læs mere på www.esportsmesse.dk