Arrangementer

Corona-virus/COVID-19: Forlængelse af hjemsendelse indtil 13. april

Op mod 10.000 elever fra Business College Syd i Sønderborg og to fynske gymnasier skal i løbet af de næste 2½ år arbejde med den nye teknologi -...

Steens dør står åben for elever og forældre, der ønsker en samtale

Studievejleder Steens dør står altid åben, hvis du har spørgsmål om Det Blå Gymnasium eller EUD & EUX Business eller ønsker at besøge skolen.

Business College Syd er udnævnt til UNESCO Verdensmålskole

Eleverne stortrives på Det Blå Gymnasium viser en netop offentliggjort trivselsmåling.

Velkommen til 150 nye elever i 1.g. på Det Blå Gymnasium, som efter 2 introdage nu er i gang med såvel nye som kendte fag.

Mikkel, Peter, Søren og Nicolaj og deres klasse på Det Blå Gymnasium var tirsdag inviteret til Christiansborg, da de har vundet en filmkonkurrence,...

En busfuld elever med tysk i 1.-2. og 3.g var sammen med tre af deres tysklærere på tur til Berlin for at få sprog og tysk kultur ind under huden.

 

Få hjælp til at vurdere om Det Blå Gymnasium og hhx er det rigtige for din teenager.

Hallo Berlin

Hallo Berlin

Vejret viste sig fra sin allerbedste side til at tjekke byens highlights, og derudover oplevede vi et spændende besøg på den danske ambassade i Berlin, hvor to dygtige studiepraktikanter gav os mange professionelle oplysninger om en ambassades opgaver, dansk/tyske relationer og ikke mindst vores to landes samhandel.

Et besøg hos STASI-fængslet med tilhørende oplæg gjorde et dybt indtryk på os alle. Konklusionen var, at vi skal passe godt på vores demokrati og vores ytringsfrihed.

Vi boede centralt på et udmærket Hostel og humøret var i top under hele turen. Der var også tid til at være på egen hånd - mange nød bl.a. shoppingmekkaet i Berlin.

Det var en særdeles vellykket tur med mange grin og godt fællesskab på tværs af årgangene.