Arrangementer

Corona-virus/COVID-19: Forlængelse af hjemsendelse indtil 13. april

Op mod 10.000 elever fra Business College Syd i Sønderborg og to fynske gymnasier skal i løbet af de næste 2½ år arbejde med den nye teknologi -...

Steens dør står åben for elever og forældre, der ønsker en samtale

Studievejleder Steens dør står altid åben, hvis du har spørgsmål om Det Blå Gymnasium eller EUD & EUX Business eller ønsker at besøge skolen.

Business College Syd er udnævnt til UNESCO Verdensmålskole

Eleverne stortrives på Det Blå Gymnasium viser en netop offentliggjort trivselsmåling.

Velkommen til 150 nye elever i 1.g. på Det Blå Gymnasium, som efter 2 introdage nu er i gang med såvel nye som kendte fag.

Mikkel, Peter, Søren og Nicolaj og deres klasse på Det Blå Gymnasium var tirsdag inviteret til Christiansborg, da de har vundet en filmkonkurrence,...

En busfuld elever med tysk i 1.-2. og 3.g var sammen med tre af deres tysklærere på tur til Berlin for at få sprog og tysk kultur ind under huden.

 

Få hjælp til at vurdere om Det Blå Gymnasium og hhx er det rigtige for din teenager.

Mor og Far - I er vigtige!

Mor og Far - I er vigtige!

Mange forældre føler sig ikke godt nok klædt på til at guide deres teenager sikkert rundt i udbuddet af ungdomsuddannelser.

Det Blå Gymnasium tilbyder at sende dig seks mails gennem seks dage, som gør dig til en mere kvalificeret vejleder, når det gælder din teenagers fremtid.

I de seks mails hører du blandt andet om fag og studiemiljø, den nye gymnasiereform, internationale aktiviteter og du møder nuværende og tidligere elever og en Mor, hvis søn fandt den rette hylde på Det Blå Gymnasium.

Tilmeld dig her