Arrangementer

Corona-virus/COVID-19: Forlængelse af hjemsendelse indtil 13. april

Op mod 10.000 elever fra Business College Syd i Sønderborg og to fynske gymnasier skal i løbet af de næste 2½ år arbejde med den nye teknologi -...

Steens dør står åben for elever og forældre, der ønsker en samtale

Studievejleder Steens dør står altid åben, hvis du har spørgsmål om Det Blå Gymnasium eller EUD & EUX Business eller ønsker at besøge skolen.

Business College Syd er udnævnt til UNESCO Verdensmålskole

Eleverne stortrives på Det Blå Gymnasium viser en netop offentliggjort trivselsmåling.

Velkommen til 150 nye elever i 1.g. på Det Blå Gymnasium, som efter 2 introdage nu er i gang med såvel nye som kendte fag.

Mikkel, Peter, Søren og Nicolaj og deres klasse på Det Blå Gymnasium var tirsdag inviteret til Christiansborg, da de har vundet en filmkonkurrence,...

En busfuld elever med tysk i 1.-2. og 3.g var sammen med tre af deres tysklærere på tur til Berlin for at få sprog og tysk kultur ind under huden.

 

Få hjælp til at vurdere om Det Blå Gymnasium og hhx er det rigtige for din teenager.

Fortsat lukning som følge af corona-virus

Fortsat lukning som følge af corona-virus

Fortsat lukning som følge af corona-virus

Regeringen og myndighederne har som led i indsatsen mod spredning af COVID-19 i Danmark taget en række tiltag med henblik på at nedbringe antallet af sociale kontakter, sikre behørig afstand mellem danskerne og øge effekten af social afstand. De iværksatte initiativer forlænges indtil videre til og med 2. påskedag, 13. april 2020. Dermed fortsætter hjemsendelsen af skolens elever og medarbejdere også. Vi omlægger til og gennemfører så megen undervisning som muligt som fjernundervisning, mens andre aktiviteter flyttes.

Ligesom eleverne sikkert gør, tænker vi medarbejdere på skolen over, hvad det betyder for os – hvor længe varer hjemsendelsen endnu, og hvad sker der med eksamener osv.?

Vi har desværre ikke svar på de 2 spørgsmål på nuværende tidspunkt. Skolen får beskederne via de samme offentlige kanaler som alle andre danskere. Første gang vi hører om tingene er ofte når der er pressemøde, derefter kommer der som regel en præcisering fra undervisningsministeriet. Så snart vi ved noget mere, hører I fra os.

Husk, at I altid kan kontakte skolen, hvis I har spørgsmål eller bekymringer.

 

Det Blå Gymnasium og EUD & EUX Business

Vi omlægger til og gennemfører undervisningen som fjernundervisning. Elevernes skema ligger fortsat på Elevplan. Her kan de se, hvor og hvordan undervisningen i de forskellige lektioner skal foregå.

Vi ved, at det er en enorm omvæltning, som kræver meget af hver enkelt elev og underviser, og at alle gør, det bedste de kan. Hvis man har brug for assistance - uanset om det drejer sig om IT-support, studievejleder, elevcoach eller leder – så er alle tilgængelige via mail.

Kurser og efteruddannelse - AMU-kurser

Som følge af hjemsendelsen blev en række AMU-kurser aflyst, men vi tilbyder nu i stedet en række AMU-kurser online – læs mere her fjernundervisning til virksomheder og deres hjemsendte medarbejdere.