Artikler
Delvis genåbning ...

Delvis genåbning ...

Hovedforløb

Vi får spørgsmål om, hvilken betydning den delvise genåbning af ungdomsuddannelserne har for hovedforløbsuddannelserne i Mommark. Undervisningen kommer indtil videre fortsat til at foregå online. Elever vil få direkte besked, hvis noget ændrer sig.

Grundforløb og EUX

Myndighederne har besluttet at genåbne EUX Business fra 15. april. Elever på EUD Business grundforløb skal derimod fortsat blive hjemme og modtage undervisning online efter påske.

Der vil komme yderligere information pr. SMS og via Elevplan i takt med, at det praktiske omkring skema m.m. kommer på plads.

Der er endnu ikke taget endelig stilling til eksamen. Regeringen vil drøfte med Folketingets partier, hvordan eleverne kan afslutte deres eksamen. Det bliver dog på en anden og begrænset måde.

Det Blå Gymnasium

Myndighederne har besluttet at genåbne de gymnasiale uddannelser fra 15. april. Der åbnes ikke op for alle elever på én gang. I første omgang gælder genåbningen elever i 3. g. Elever i 1. og 2. g skal fortsat blive hjemme og modtage undervisning online efter påske.

Der vil komme yderligere information pr. SMS og via Elevplan i takt med, at det praktiske omkring skema m.m. kommer på plads.

Der er endnu ikke taget endelig stilling til eksamen på de gymnasiale uddannelser. Regeringen vil drøfte med Folketingets partier, hvordan eleverne i 3.g kan afslutte deres eksamen. Det bliver dog på en anden og begrænset måde.