Livet på skolen

Livet på skolen

Din tid på Det Blå Gymnasium skal være noget, du tænker tilbage på, og som du vil huske, både for det faglige og det festlige.

Gode arrangementer betyder meget. De styrker sammenholdet og giver dig mulighed for at lære de andre at kende på tværs af klasserne.

Vi deltager i mange aktiviteter uden for skolen i årets løb, her er nogle af dem:

Georg Mohr

For elever med interesse i og flair for matematik tilbyder vi deltagelse i den årlige Georg Mohr-konkurrence, der er en matematikkonkurrence der henvender sig til matematikinteresserede elever i gymnasiale uddannelser. Den blev grundlagt i 1991 med følgende formålserklæring. Formålet med Georg Mohr-Konkurrencen er at stimulere interessen for matematik ved at udfordre de dygtigste elever med opgaver der i sværhedsgrad ligger ud over det de møder i den daglige undervisning. Desuden fungerer konkurrencen som et led i udvælgelsen af deltagere til IMO, Den Internationale Matematikolympiade.

FN’s verdensmål

Vi arbejder bl.a. med FNs verdensmål i undervisningen i flere forskellige fag og ved deltagelse i ”Sønderborg scorer verdensmål" (www.sdg-sonderborg.dk).

Youth Summit 2019

Det Blå Gymnasium er partner i Youth Summit 2019 i Sønderborg. Læs mere her www.youthsummit2019.dk

Elevkælder

Elevkælderen er elevernes helt eget sted, hvor de kan høre musik, spille bordfodbold, Playstation og bordtennis. Det er også i elevkælderen, at der bliver holdt fredagsbar.

Skolens fødselsdag

Skolens fødselsdag er en festdag for alle elever. Om dagen er der stor turnering i høvdingebold, hvor klasserne er klædt ud. Dagen slutter med en stor fest på skolen.

Elevambassadører

På Det Blå Gymnasium er vi så heldige at have et hold dygtige, søde og engagerede elevambassadører. De tager blandt andet ud på folkeskoler og fortæller om, hvordan det er at være elev hos os, og de står ligeledes for rundvisninger på skolen ifm. brobygning og til åbent hus.

Kontakt

Dorthe Milling Stjernholm Rektor Det Blå Gymnasium Tlf. 7342 5555 dms@bcsyd.dk
Charlotte Christensen Uddannelsessekretær Tlf. 7342 5556 cc@bcsyd.dk