Tilmelding til Det Blå Gymnasium

Går du i folkeskole eller på efterskole skal du tilmelde dig Det Blå Gymnasium på www.optagelse.dk.

www.optagelse.dk, som er ejet af Undervisningsministeriet, kan godt virke en smule overskuelig, så her på siden forklarer vi, hvordan du tilmelder dig Det Blå Gymnasium.

www.optagelse.dk kommer Undervisningsministeriet med en masse fakta om studieretninger, fag og niveauer på Det Blå Gymnasium. Vi har selv lavet en mere overskuelig præsentation her.  

Når du tilmelder dig Det Blå Gymnasium på www.optagelse.dk, bliver du ikke bedt om at vælge studieretning. Uddannelsen starter med 3 måneders fælles grundforløb for alle nye elever, hvor du stifter bekendtskab med alle fagene, og først derefter skal du vælge studieretning. Så du kan roligt tilmelde dig – du skal nok få mulighed for at vælge senere! Læs mere om studieretningerne her.

www.optagelse.dk bliver du bedt om at vælge mellem Tysk eller Spansk (alle elever har Engelsk). Du kan roligt vælge en af delene, for du kan altid ombestemme dig ved uddannelsens start.

Du er altid velkommen til at kontakte vores studievejleder, hvis du har spørgsmål om uddannelsen, www.optagelse.dk m.m. Kontaktoplysningerne finder du i højre side.

Rettidig tilmelding er 1. marts. 


Mor og Far - I er vigtige!

Få hjælp til at vejlede dit barn

Det Blå Gymnasium tilbyder at sende dig seks mails, som gør dig til en mere kvalificeret vejleder, når det gælder din teenagers fremtid. Her hører du fx om fag og studiemiljø, studieretninger, internationale aktiviteter og du møder nuværende og tidligere elever og en mor, hvis søn fandt den rette hylde på Det Blå Gymnasium.
Tilmeld dig her


Åbent hus

Torsdag den 24. januar 2019 kl. 19.00 vil vi gerne invitere dig og din familie til Åbent hus. Her kan du se skolen og få svar på spørgsmål om adgangskrav, fag, uddannelser og meget mere.

Du er altid velkommen til at kontakte studievejleder Berit, hvis du har spørgsmål om uddannelsen, optagelse m.m.

Søg ungdomsuddannelse på www.optagelse.dk - her kan du også få en instruktion i, hvordan du udfylder ansøgningen.

Kontakt

Berit Johansen Studievejleder Det Blå Gymnasium Tlf. 7342 5564 BJo@bcsyd.dk
Dorthe Milling Stjernholm Rektor Det Blå Gymnasium Tlf. 7342 5555 dms@bcsyd.dk
Charlotte Christensen Uddannelsessekretær Tlf. 7342 5556 cc@bcsyd.dk